Start Nyhetsarkiv Bibliotek Galleri Medlemmar Anslagstavla Kontakt

Uppdatering: några viktiga händelser i föreningen under våren

av Håkan Österholm 12 apr 2017, 07:39

Styrelsen vill uppdatera informationen om några viktiga händelser i föreningen under våren.

Städ- och fixardag söndag 23/4 kl.13

Vi träffas på gården och fördelar arbetsuppgifter. Främst fokuserar vi på att få iordning på gården, städa bort bråte från vinden samt grovstäda föreningslokalen som är väldigt dammig efter att vi har lagt nytt golv i denna. Om vädret tillåter avslutar vi med lite korvgrillning.

Köksdel i föreningslokalen

Under våren kommer föreningslokalen kompletteras med en köksdel med ordentliga förvaringsutrymmen för porslin, glas, bestick, uppläggningsfat osv. Det kommer att finnas diskmaskin och en rejäl diskho för att underlätta återställande efter en tillställning.

Bokningssystem till tvättstugan

Nu har ett webbaserat bokningssystem för tvättstugan installerats. Det kommer att tas i drift den 1/5 och instruktioner för användare kommer att skickas ut i brev till samtliga lägenheter. Bokning sker via bokningspanel vid tvättstugan, smartphone, surfplatta eller dator.

Stämma och årsmöte måndag 12/6 kl 19.00

Datum och tid är bestämt för 2017 års stämma och årsmöte. Kallelse med dagordning kommer som vanligt att skickas ut 2-4 veckor före stämman. 

Sophantering

De tidigare påpekade bristerna i sophanteringen fortsätter tyvärr. Den sophantering som föreningen betalar för gäller endast hushållsopor. Glas, flaskor, wellpapp, tidningar, plåtburkar, plastkärl etc. skall inte kastas i våra hushållsopor. Det finns återvinningstationer för detta vid porten till Katarina kyrkogård, 150 m från vårt hus. Använd dessa!