Start Nyhetsarkiv Bibliotek Galleri Medlemmar Anslagstavla Kontakt

10 - Föreningslokal

I källaren på Södermannagatan 8 finns föreningslokaler som kan nyttjas av medlemmarna. Lokalerna består av två stora rum om totalt 90 kvm, två toaletter, kapprum samt bastu & dusch. I lokalen finns ett fullt utrustat kök med spis, två diskmaskiner, två kylskåp och en frys. Det finns bord, stolar, porslin, glas och bestick för 50 personer. Lokalen ärutrustad med en "multiroom" ljudanläggning och en "hemmabio" med projektor och 120" projektorduk.

För att boka lokalen, vänligen använd bokningsappen eller panelen vid tvättstugan med samma inloggningsuppgifter som till tvättstugan. Klicka på "Tvättstugan" och välj "Föreningslokalen".

En bokning av lokalen kostar 500 kr per dag. På "obokad tid" kan lokalen nyttjas fritt av medlemmarna i föreningen.

När man nyttjat lokalen skall den lämnas städad och återställd i samma skick som innan. Den som hyr lokalen är ansvarig för att ersätta eventuella skador på lokalen eller inventarier som tillhör föreningen (gäller även stöld), som uppstått under hyresperioden.

VIKTIGT! När du bokar lokalen innebär det att du accepterar de regler som Styrelsen satt upp för användande av Föreningslokalen.

Reglerna finns att ladda ned här => Regler för föreningslokalen (finns även under "Bibilotek/Dokument om huset")